3M™ Littmann® Lightweight II S.E. Stetoskopi

 • Options available
 • | Select product options for IDs.

Pouzdan i jasan odziv zvuka i lagana masa čine ovaj stetoskop idealnim instrumentom osnovne razine

Dvostrani prsni element omogućuje svestranost i prilagodljive dijafragme i otvorenog zvona

Prsni element u obliku suze za lakše postavljanje pod manžete za mjerenje krvnog tlaka i oko zavoja

View more details

Details

Highlights
 • Pouzdan i jasan odziv zvuka i lagana masa čine ovaj stetoskop idealnim instrumentom osnovne razine
 • Dvostrani prsni element omogućuje svestranost i prilagodljive dijafragme i otvorenog zvona
 • Prsni element u obliku suze za lakše postavljanje pod manžete za mjerenje krvnog tlaka i oko zavoja
 • Prilagodljiva dijafragma: Slušanje visoko i niskofrekventnih zvukova blagim podešavanjem pritiska na prsni element
 • Obruč koji ne hladi i dijafragma pružaju bolesniku potrebnu udobnost
 • Dvije godine jamstva
 • Mekane olive pružaju odličnu zvučnu izolaciju i udobno pristaju
 • Odabir za medicinske sestre

3M™ Littmann® Lightweight II S.E. Stetoskop je idealan instrument osnovne razine, s prilagodljivom dijafragmom, dvostranim prsnim elementom i pouzdanim zvučnim performansama. Njegov oblik suze olakšava auskultaciju oko manžeta za mjerenje krvnog tlaka.

3M™ Littmann® Lightweight II S.E. Stetoskop daje pouzdane performanse zvuka za očitavanja krvnog tlaka i obavljanje ograničenih procjena fizičkog stanja odraslih bolesnika. Teži samo 118 grama i najlakši je od svih Littmannovih stetoskopa za odrasle, što ga čini udobnijim za njegovatelje koji stetoskope nose cijeli dan. Stetoskop Lightweight II S.E. instrument je osnovne razine koji nudi iznenađujući broj značajki više razine, kao što su prilagodljiva dijafragma, dvostrani prsni element i prilagodljive slušalice. Dobar je odabir za medicinsko osoblje kao što su, licencirane medicinske sestre, licencirane stručne medicinske sestre, licencirane pomoćnike njegovatelja i učenike medicinske struke. Tehnologija prilagodljive dijafragme izum su 3M grupe koji liječnicima omogućuje slušanje zvukova različite frekvencije jednostavnim podešavanjem tlaka na prsnom elementu. Držite prsni element lagano pritisnutim kako biste čuli zvukove niske frekvencije; pritisnite malo više kako biste čuli zvukove više frekvencije. Ova značajka za uštedu vremena omogućuje davatelju zdravstvene usluge da se usredotoči na bolesnika, dok obruč i dijafragma koji ne hlade pružaju bolesniku udobnost. Elastične cijevi zadržavaju oblik i fleksibilnost čak i nakon čvrstog presavijanja u džepu. Napetost slušalica lagano se prilagođava veličini glave i udobnosti stiskanjem ili razdvajanjem cijevi za uši. Mekano prianjajuće olive koje se tijesno pripijaju prilagođavaju se svakom uhu radi odlične zvučne izolacije i udobnog pristajanja. Olive su tijesno pripijene na krajevima cijevi za uši i, zbog sigurnosti, treba upotrijebiti silu kako bi ih se uklonilo. Cijev sljedeće generacije nije izrađena od lateksa od prirodne gume, što je pogodnost za osjetljive medicinske radnike i njihove bolesnike. Također, kako bi odigrala svoju ulogu u zaštiti ljudskog zdravlja i okoliša, cijev sljedeće generacije ne sadrži ftalatne plastifikatore. Izrađen u SAD-u, stetoskop Lightweight II S.E. postojane je kvalitete. Isporučuje se u kompletu s velikim i mekanim olivama te uputama.

Suggested applications
 • Upotrebljava se kao dijagnostička pomoć u dijelu procjene fizičkog stanja bolesnika. Idealno za certificirane medicinske sestre, licencirane medicinske sestre, medicinske tehničare hitne pomoći / hitne medicinske usluge, licencirane stručne medicinske sestre, medicinske pomoćnike i učenike medicinske struke
 • Krvni tlak i procjena fizičkog stanja

Specifications